Casper yetkili servis Ankara

Ankara casper yetkili servisi ekibimizin karşılaştığı adaptör arızaları ilk etapta adaptör bağlantı noktasındaki aşınmalardır. Bu tür arızalar şarj girişinin ötürü olduğu gibi adaptörü bağlıyken döndürmek yerinden oynatmak neticesinde oluşmaktadır. Bu tür arızalarda adaptör tamiri bozuk girişin yan sanayi olmayan girişle değiştirilmesi ile tamir edilir.

Ankara casper yetkili servisi cihaz adaptörlerinde karşılaşılan öbür arıza ise adaptörün çok elektrikten sebeple yanmasıdır. Bu tür arızalar genelde garanti dahilindedir ve adaptör değişimi yapılmalıdır.

Ankara casper yetkili servisi Adaptör kullanırken Casper yetkili Servisi olarak size önerimiz, şarj aletinizi kuru ve diğer elektrik hatlarından farklı bir ortamda kullanmanızdır. Diğer elektrik hatları manyetik bir kapsam oluşturduğundan ötürü şarj aletine zarar verebilir. Topraklanmış bir priz tercih edin. Adaptör girişi notebookunuza takılıyken aşırı yerinden oynatmamaya dikkat etmeli ve fazla tak çıkar yapmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca kopmuş olan adaptör kablosunu elektrik bandı ile bantladıktan sonra kullanmayın Böyle durumlarda kopan kısımlar lehimlenerek ve üzerinde silikon eritilerek onarım yapılmalıdır En son olarak cihazınızı pili çıkararak direk şarj aleti ile çalıştırmayın. Bu bilgisayarınızın başta ana kartına olmak üzere diğer bileşenlerine de zarar verir.

Ankara casper yetkili servisi Ankarada diğer markalarla birlikte Casper adaptör tamiri konusunda uzman ekibimizden doğru yardımı alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Casper Nirvana C700 Adaptör

Öbür kullanıcı problemi ise hor kullanımdan oluşur. Tuş kopmaları ve tuş kaybolması bu hatanın sonuçlarındandır. Eğer Casper Notebook Klavye nizde bir tuş yerinden çıktı ise altındaki tuş tırnağının yerinde olup olmadığını kontrol edin. Yerinde duruyor ise tuşu kibarca yerine oturtabilirsiniz. Yerinde yok ise Ankara casper yetkili servisini aramanız yeterli olacaktır.